VEGAN SNICKERS BARS
30 min
6 porcí
-
•
2 pl kokosového oleje
-
•
1/2 hrnku datlí
-
•
1/2 hrnku lískových ořechů
-
•
20 g kakaa
-
•
1/2 hrnku arašídů
-
•
2 pl arašídového másla
-
•
1 a 1/2 hrnku kešu
-
•
3 pl javorového sirupu
-
•
8-10 pl rostlinného mléka
-
•
1 pl arašídového másla
-
•
1 hrnk datlí
-
•
1/2 čl himalájské soli
-
•
1/4 hrnku vody
-
•
Špetka mleté vanilky
Všechny ingredience na základ dáme do mixéru a rozmixujeme. Těsto by mělo být mírně lepivé.
Následně ho umístíme na zpod formy a zarovnáme. Dáme do mrazničky. Dále dáme do mixéru namočené kešu alespoň 4 hodiny ve vodě)
ořechy se zbývajícími surovinami na kešu krém. Mixujeme, dokud nevznikne hladký krém.
Nalijeme ho na čokoládový základ a vložíme zpět do mrazničky. Na karamel opět smícháme všechny potřebné ingredience a vymixujeme na konzistenci datlové pasty. Natřeme na kešu vrstvu a necháme v mrazničce alespoň 2 hodiny.
Nakonec už jen rozpustíme čokoládu, polijeme ní karamelovou vrstvu a na vrch posypeme kousky arašídů.
Dobrou chuť 👌
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Makovo mandlový závin
14.08. 2023
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Velikonoční bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022
